Vriendinnen uitje

Lekker een dagje weg met vriendinnen is altijd gezellig en leuk. De stad in, naar de bioscoop of lekker uit eten. Leuk, maar er zijn zoveel meer originele vriendinnenuitjes voor met zijn tweeën of met een groepje. Wij bieden u veel tips voor workshops en activiteiten voor het leukste vriendinnenuitje.

Uitjes als vriendinnen uitje:
Bijvoorbeeld: Jeep safari, antislipcursus, quadrijden, ballonvaart, parachutespringen, helicopter en zweefvliegen, paintball, vliegeren en strand-aktiviteiten, survivalweekend en dag, wadlopen allen aangevuld tot een geheel arrangement.
Al onze uitjes zijn te combineren.

Een ander leuk uitje is een creatieve workshop. Gezellig met vrouwen onder elkaar leren schilderen of een cursus fotografie volgen. Een ander idee is het volgen van een kookworkshop of een leuke taart en cupcakes workshop. Maak de mooiste creaties en daarna met zijn allen aan tafel alles proeven en bijkletsen. Als dat geen leuk vriendinnenuitje is. Natuurlijk is het ook leuk als teamuitje.

Voor een overzicht van onze vriendinnen uitjes bent u bij Good Event op de juiste plek.

Themafeestje?
Complete verzorging voor uw themakleding, accessoires en themaversieringen? 150 verschillende themafeesten terug te vinden.