Verjaardag

Verjaardagscadeaus

Bij een verjaardag hoort een origineel cadeau. Een grappig cadeau, een praktisch cadeau, maar bovenal een passend cadeau. Wij hebben de mooiste belevenissen als verjaardagscadeaus voor u geselecteerd.

Cadeau verjaardag: Cadeaubon vol belevenissen, de Pluim
Met de Pluim kiest de jarige kiest zelf zijn/haar favoriete belevenis uit honderden belevenissen, verwencadeaus en goede doelen.

Een origineel verjaardagscadeau

Iedereen heeft er één elk jaar, uw verjaardag! Zowel mannen alsvrouwen!
Waar sommigen het liefste geheim houden dat ze weer een jaartje ouder zijn, doen anderen nachten lang geen oog dicht.

De dagen voor de verjaardag. Er gaat dan van alles door uw hoofd. Wat voor kadootjes zal ik krijgen? Hangen ze slingers en ballonnen voor me op? Wie zal ik uitnodigen op mijn feest? In Nederland hebben we een aantal verjaardagstradities op school, bijvoorbeeld de stoel versieren in de klas en de klasgenoten trakteren op iets lekkers.

Meestal wordt er taart, cake of gebak gegeten op een verjaardag en als u nog niet zo oud bent komt het aantal jaar in kaarsjes op de taart. Als de jarige Job de kaarsjes in één keer uitblaast mag hij of zij een wens doen. Vergeet niet uw wens geheim te houden, anders komt uw droom niet uit!

Kinderen geven vaak een partijtje voor klasgenoten. Dit begint met het sturen van een uitnodiging. Op deze uitnodiging staat vaak wanneer het is, waar het is en wat u moet meenemen. Hier kunt u vaak uit opmaken wat u gaat doen. Als u uw zwemspullen moet meenemen, zult u waarschijnlijk niet naar de kinderboerderij gaan. Alle kinderen nemen meestal ook een verjaardagskado mee voor de jarige Jet. Deze pakken ze dan thuis in in feestelijk pakpapier.

Telekids Toys
Bij Telekids Toys vind je voordelig speelgoed van alle bekende merken. Het nieuwste en populairste speelgoed. Altijd leuke aanbiedingen.

Meestal wordt op deze dag een verjaardagslied gezongen. In Nederland is ‘ lang zal ze leven’ het bekendste lied, maar het Engelse ‘ happy birthday’ wordt hier ook vaak gezongen. Dit lied is overigens het meest gezongen lied ter wereld!

Bij verre familie en vrienden kunt u niet altijd op bezoek gaan. Deze mensen kunt u dan een verjaardagskaart per post sturen of een e-card via de e-mail. Meestal staat hier de tekst ‘ happy birthday’ , ‘ gefeliciteerd’ of ‘ hiep hiep hoera’ op.

Sommige verjaardagen zijn meer bijzonder dan andere. Dit komt onder andere door de wet- en regelgeving. Als u zestien bent mag u namelijk brommer rijden, als u achttien bent bent u officieel volwassen en als u 65 bent gaat umet pensioen.

www.ballonnenparade.nl
Happy birthday led verlichte ballonnen.

Als iemand vijftig wordt noemen we haar Sarah en hem Abraham. Iemand zou dan bij wijze van spreken ‘ Abraham’ hebben gezien. Dit gaat soms gepaard met slingers voor de ramen of een Sarah- of Abrahampop in de tuin. Deze traditie kent zijn oorsprong uit de bijbel. Abraham wordt gezien als stamvader van vele volken en wordt geassocieerd met wijsheid en waardigheid. Sarah is de vrouw van Abraham.

Volwassenen pakken verjaardagen vaak anders aan: dan doet u meestal geen activiteit en er wordt ook niet altijd gezongen. Ook de cadeaus veranderen omdat volwassenen andere wensen hebben dan kinderen. Meestal geven volwassenen elkaar alcohol, bloemen, chocolade, bon of giftcard. Een origineel kado bedenken is vaak lastig. Bekijk onze uitgebreide selectie van cadeaus voor iedereen van alle leeftijden. Laat u inspireren en op ideeën brengen door ons zorgvuldig geselecteerde belevenissen.

Voor een overzicht van leuke belevenissen kijkt u hier.

Verjaardagsfeest:

Halloween artikelen

Hello Kitty kinderfeestje
Hello Kitty thema kinderfeestje, Hello Kitty versiering & feestartikelen.

Indianen kinderfeestje
Indianen thema kinderfeestje, Indianen versiering & feestartikelen.

Prinsessen kinderfeestje
Prinsessen thema kinderfeestje, Prinsessen versiering & feestartikelen.

Ridder kinderfeestje
Ridder thema kinderfeestje, Ridder versiering & feestartikelen.