Valentijnsdag kado

14 Februari is de dag van de liefde! Valentijnsdag.

Soms moet je je geliefde verrassen of dat nu met een kado is of met een unieke belevenis. Dat houdt je relatie levendig. En het mooiste moment om dit te doen is op dé dag van de liefde: Valentijnsdag!

Verras ook jouw valentijn

Helemaal niet afgezaagd, maar juist fijn om op 14 februari, de meest romantische dag van het jaar, te laten weten dat je (nog steeds) stapelgek bent op hem of haar.

Wat is er leuker dan een romantisch uitstapje voor jullie samen, doe het op valentijn zelf of geef het kado. Verras jouw Valentijn, en geniet samen van een super romantisch Valentijnscadeau.

Bekijk hier een overzicht voor leuke belevenissen om te doen of kado te geven met valentijnsdag.
Wij hebben ook een top 10 voor valentijnsdag om als kado te geven:

Bloemen bezorgen met passie bij BoeketCadeau.nl

1. Bloemen. Het eerste waar wij aan denken is bloemen. Mooie bloemen doen het altijd goed. Of het voor je vriendin haar verjaardag is of voor je eigen verjaardag, bloemen betekenen liefde en verzorging. om bloemen te geven klik hier om bloemen te geven.
2. Gadgets. Hier vind je de laatste en nieuwste gadgets en andere innovatieve producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven. Klik hier voor gadgets.
3. Belevenis ervaringen / uitjes. Het geven van een belevenis tijdens valentijnsdag is super origineel en iets om nooit te vergeten. Een rondvaart door de grachten van Amsterdam, slapen in een grot, een valkeniers cursus of een High Tea.
De leukste valentijnservaringen bestel je hier.

Twijfel je? Er zijn ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

4. Sieraden. Vrouwen houden van sieraden en kunnen niet zonder. Als jouw liefje een vrouw is, zal elk sieraad haar hart stelen. Oorbellen, armbanden kettingen en ringen zijn voorbeelden van het grote assortiment waar vrouwen dol op zijn. Bestel ze hier.
5. Parfum. Geef hem of haar een bekend parfum of favoriete geur. Hij/Zij zal er van stralen en het graag voor jou op doen. Bestellen doe je hier.

FashionMania

6. Kleding / Stijlvolle outfit. Iedereen wil er graag goed uit zien. Een leuke, stijlvolle outfit is dus een goed cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Erg stijlvolle outfits vind je hier.
7. Persoonlijk cadeau. Ben je creatief? Maak zelf een cadeau. Dit zal altijd onthouden worden, doordat jij er je emotie en creativiteit in gooit. Geen zin om zelf iets te maken? Bestel je persoonlijke cadeau dan hier!

8. Fotoalbum. Foto’s nemen ons terug naar mooie herinneringen. Soms is het een gevoelig cadeau, maar het zal zeker gewaardeerd worden voor bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen en ook Valentijnsdag. Maak je eigen fotoalbum

 

9. Cd’s en Dvd’s. Op sommige momenten wil je iets simpels cadeau geven, maar het moet ook indruk maken. De oplossing hiervoor is een box met zijn/haar favoriete Cd’s of Dvd’s. Voor leuke Dvd’s klik u hier.

 

10. Cadeaubonnen. Als laatst is er een makkelijke oplossing, als je er niet uitkomt wat je moet kopen. Koop een cadeaubon en laat degene zelf kiezen. Voor een overzicht van de leukste cadeaubonnen klik hier.

 

 Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus die gegeven kunnen worden.
Hierbij een overzicht:

 

Ballonen. Ballonen zijn leuke voor iedere gelegenheid. Je kan er ook iets leuks op laten zetten. Voor de mogelijkheden klik hier.

 

Beauty arrangement. Een beauty arrngement is altijd leuk, lekker genieten en ontspannen en dat kan ook samen. Voor leuke beauty arrangementen klik hier.

 

Bioscoop / film pakken. Samen naar de bioscoop is altijd leuk.
Wil je samen naar de bioscoop klik dan hier.

 

Bonbons / cholcolade. Lekker hoor dat is genieten van dat lekkers.
Leuk om te geven en te krijgen. Voor bonbons en chocolade klik hier.

 

Citytrip / dagje winkelen. Gezellig een dagje winkelen tijdens een citytrip wat wil je nog meer. Voor leuke citytrips klik hier.

 

Dineren / uit eten. Genieten is dat om samen uit eten te gaan.
Romantisch of juist apart, dat is allemaal mogelijk klik hier

 

High tea, Lunch of Ontbijt. Dit is zowel leuk voor hem, haar en samen. Genieten doe je tijdens het eten. Voor een overzicht met tips kijk hier.

 

Knuffelbeer. Een knuffelbeer doet het altijd goed. Geef een knuffel en doe het hier.
Kaart. Je gevoelens kwijt kan je op een kaart. Dit kan alles zeggen. Kijk hier.

Romantisch overnachten / Weekendje weg. Als je elkaar beter wilt leren kennen, dan ga je meer dan een dagje weg. Samen genieten van alles en elkaar doe je hier.

Wijn. Geef iets lekkers geen een wijntje. Met een geluk drink je het ook nog samen op.
Bestel hier.