Alles voor reizen en vakantie

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Hier vindt je een overzicht van vakanties.
Zomervakantie of skivakantie in een hotel, chalet of op de camping.

Verrassingsreis
Laat je verrassen, en boek voor de allerlaagste prijs een verrassingsreis naar een stad in Europa!


FOX Verre Reizen van ANWB
FOX Verre Reizen van ANWB ……dé verre reizen touroperator!

Vakantie is afgeleid van vacatio (Latijns werkwoord vacare) dat staat voor vrij zijn van verplichtingen. Het is een periode waarin een persoon zijn gewoonlijke dagelijkse activiteiten staakt, zoals naar school of het werk gaan. Dit betreft een periode die (veel) langer is dan een weekend (waarin veel mensen vrij zijn), vaak minimaal een week. Werknemers hebben vakantie wanneer zij hiervoor vakantiedagen (of andere snipperdagen) inleveren. Scholieren, studenten en docenten hebben vakantie wanneer hun school gesloten is en zij geen andere verplichtingen hebben.
Sinds ongeveer de laatste helft van de 20e eeuw wordt onder vakantie vaak verstaan dat er een reis wordt gemaakt: de zogenoemde vakantiereis. Mensen gaan louter voor ontspanning alleen, met vrienden, in groep of met hun gezin naar een andere plaats, om daar ervaringen op te doen of een betere kans op goed weer te hebben.
Strikt genomen verstaat men onder vakantie een verblijf gedurende een periode van vijf of meer dagen met ten minste vier opeenvolgende overnachtingen niet in de eigen woning doorgebracht voor recreatieve doelen.

Het Betere BoerenBed

Slapen bij de boer
Elke BoerenBed Locatie is compleet verschillend, maar centraal staat de gastvrijheid en kleinschaligheid. Ook vind je overal de echte BoerenBed Accommodatie, zonder elektriciteit. Je hebt meer tijd voor elkaar en je kunt gezellig samen koken op het houtvuur. Hier en daar zijn de accommodaties iets anders, zo beschikt een HeerenBoer Tent over een heerlijke warme douche en kan je kiezen voor een privé hot tub!


Dreamlines.nl
Cruise vakanties online boeken.

Aanbiedingen – Golfreizen
Actuele golfreis aanbiedingen!

Motor-arrangementen

www.d-reizen.nl

All Inclusive Neckermann


Reisxperts.nl Een overzicht van vakanties.

Reiservaringen & tips
AlpenReizen blog
Bijzondere villa’s aan het water bij Weerribben.nl

 De mooiste voetbalreizen

Ervaar zelf de sfeer in de grootste stadions van Europa!
Al vanaf €89,- per persoon

Chalet.nu Vakantiehuizen

Alles voor een onvergetelijke vakantie met het gezin Sprookjescamping.nl Slaap nu op een sprookjescamping in de vakantie.

De mooiste vakantiehuizen vind je bij Chalet.nu

Camping met viswater
Camping met viswater, gelegen aan het riviertje de Regge

Jongerenreis Italie Adriatische kust
Unieke jongerenreis aan de Adriatische Kust. Quadrijden, shoppen in san Marino en nog veel meer tijdens deze jongerenreis in prachtig Italie

De Zwerver
Een zeer compleet online aanbod reisgidsen en landkaarten van vrijwel elk land ter wereld! Van een Lonely planet van Australië tot een wandelkaart van de Kilimanjaro tot een Michelin Wegenkaart van Frankrijk. Kortom een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis.

Alle vliegticket deals vergelijken!
Wil je zeker weten dat je de beste vliegticket deal te pakken hebt? Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegen naar de bestemming van jouw keuze op Vliegennaar.nl. Hier tref je voor ruim 1100 bestemmingen de beste deals van alle grote aanbieders en kan je gebruik maken van een goedkope vluchten alert service! Vliegennaar.nl vergelijkt niet alleen de actuele aanbiedingen van airlines als Martinair, Singapore Airlines, Arkefly, KLM en Corendon, maar neemt ook goedkope “rest-” charterstoelen van touroperators als Sunweb en Sudtours en de beste deals van grote online reisbureaus als Cheap Tickets, World Ticket Centr, Ebookers en Expedia mee in zijn vergelijk.

Fietsreizen bij Aktivatours.nl
Aktiva Tours heeft in diverse landen een aantal aantrekkelijke fietsreizen geselecteerd, soms in samenwerking met lokale fietsspecialisten Het zijn meestal rondreizen van hotel naar hotel, soms van camping naar camping. Altijd met bagagevervoer en een routebeschrijving inclusief kaartmateriaal. U kunt de fietsroutes afleggen in uw eigen tempo. De dagelijkse afstanden variëren van ca. 30 tot 65 kilometer (ca. 3-7 uur incl. korte pauzes). U heeft de keuze uw eigen fiets mee te nemen, dan wel tevoren een huurfiets te reserveren. Heeft u met een huurfiets pech onderweg, dan zorgt onze vertegenwoordiging ter plaatse voor een oplossing, bijvoorbeeld een reparatie of een reservefiets. U kunt op veel plaatsen (altijd in de begin- en eindplaats, vaak ook in tussenliggende plaatsen) verlengen, wat bij reservering moet worden opgegeven.

Wandelreizen bij Aktivatours.nl
In diverse landen heeft Aktiva Tours, in samenwerking met lokale wandelorganisaties, een aantal fraaie wandelreizen geselecteerd. Het zijn meestal trektochten van hotel naar hotel (rondreis); soms wandelt u vanuit één plaats (standplaats). Altijd met bagagevervoer en een routebeschrijving inclusief kaartmateriaal. U wandelt in uw eigen tempo. De afstand per dag is meestal ca. 10 tot 20 kilometer (ca. 4-8 uur incl. korte pauzes). Er zijn meestal geen rustdagen gepland in het reisschema maar u kunt uw verblijf meestal in diverse plaatsen verlengen. In elk geval is verlengen mogelijk in de begin- en eindplaats, soms ook in tussenliggende plaatsen, wat bij reservering moet worden opgegeven.

Lidl-reizen Huidige reisaanbiedingen

Scherpe aanbiedingen
Goedkope aanbiedingen naar vele bestemmingen over de hele wereld.

TunaFish: Reisverzekeringen voor de wereldreiziger!

 

Vakantiepark De Lindenberg
Homepage van Vakantiepark De LindenbergBungalowpark de Lindenberg biedt vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen op een kleinschalig park met restaurant. Gelegen in een schitterende fiets- en wandelomgeving. 50+-ers krijgen extra korting.

Vakantie Zeeland
Op zoek naar een súper leuk vakantiehuis of groepsaccommodatie in Zeeland? Bezoek dan snel de website www.vakantiezeeland.com en huur niet duur!

www.hoiveluwe.nl
Huur een vakantiehuisje, bungalow of chalet op de Veluwe. Wij bieden een groot aanbod verblijfplaatsen aan. De huisjes op de Veluwe zijn eenvoudig te huren op deze website!

De Achterste Hoef
Camping Brabant | Ga met uw gezin kamperen bij 5-sterren Recreatiepark De Achterste Hoef of boek de luxe verhuur accommodaties in Brabant. De bosrijke omgeving net buiten Bladel, in het zuiden van Nederland en Brabantse gezelligheid dragen bij aan een onvergetelijke kampeer- of bungalow vakantie.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.