Vaderdag cadeau

Welkom bij Good Event voor vaderdag cadeau top 10

Bent u nog op zoek naar een origineel en leuk vaderdag cadeau? Er zijn allerlei webwinkels met leuke ideeën voor paps om te kopen. Een origineel Vaderdag cadeau? Lieve cadeautjes, stoere vaderdagcadeaus, mooie cadeaus maar ook gewoon nuttige cadeaus. Geef voor vaderdag een leuke belevenis cadeau.
Er zit vast een leuk vaderdagcadeau tip of idee voor jouw pappie bij.

Het leukste Vaderdagcadeau met foto en tekst

Wat voor Vaderdag cadeau moet u nu weer kopen voor Vaderdag?

Met welke cadeau verrast u hem dit jaar weer. Wat zijn de beste vaderdag cadeau tips? Het traditionele cadeautje is een stropdas. Echter dit kado wordt zelden gegeven. Uit recentelijk onderzoek is gebleken dag vader het liefst gereedschap als vaderdag cadeau wilt ontvangen. In de praktijk gebeurt dit echter niet zo veel. Ten eerste is het erg moeilijk om gereedschap te kopen. Vaders weten altijd precies wat ze moeten hebben. Daarnaast vindt niet iedereen het zo leuk om een stuk gereedschap voor vaderdag te geven. Ondanks dat vaders het dus graag willen hebben wordt er maar beperkt gereedschap als vaderdagcadeau gegeven.

VaderdagWebwinkel.nl

VaderdagWebwinkel.nl

Vaderdagcadeau top 10 tips die u zelf kunt regelen:

Weet u niet wat u moet geven? Zoekt u een vaderdagcadeau idee voor dit jaar? Heeft hij al alles? Er zijn cadeautjes die u helemaal zelf kunt regelen en wat hij altijd heel leuk vindt om te krijgen. Bekijk deze tien tips voor een leuk en origineel vaderdagcadeau eens.
U hoeft niet al te veel geld eraan te besteden. De mooiste cadeaus kosten namelijk helemaal geen geld. Bekijk deze tien vaderdag cadeau tips en doe u best erop.
Laat hem weten hoeveel u om hem geeft.

Vaderdag cadeau nummer 1: een leuk zelfgemaakt knutsel cadeau

Jaar in jaar uit staan knutsel cadeaus op nummer 1 in de vaderdagcadeau top 10.
Elke vader kijkt uit naar een leuke knutsel. Hoe meer tijd er in is gestoken, hoe beter.
Als hij maar kan zien dat u er echt hard aan hebt gewerkt. U mag het natuurlijk ook zelfgemaakte kunst noemen. Natuurlijk een gedichtje erbij waarin u vertelt hoe gek u op hem bent. Zijn jaarlijkse verwendag kan niet meer stuk.

Nummer 2: een leuk cadeautje voor zijn hobby of liefhebberij

Populair is nog altijd een presentje voor zijn hobby. Klussende vaders willen gereedschap, voetballende vaders willen een voetbalblad, tennissende vaders willen tennisballen, kook vaders willen een kookboek, en auto gekke pappa’s willen een autoblad. Het maakt niet uit wat u geeft als u er maar over nagedacht hebt wat zijn hobby is. Vind die pappa van u leuk.

Nummer 3: een bezoekje doet wonderen

Een cadeau voor vaderdag hoeft helemaal niet zo moeilijk en duur te zijn. Als u die lieve pappa van u op deze dag een bezoekje brengt, dan is hij vaak al dik tevreden. Als u er dan ook nog voor zorgt dat u zijn lievelingsgebakje of lievelingskoekjes meeneemt dan weet hij toch dat u iets extra’s voor hem hebt gedaan.

Nummer 4: het traditionele ontbijt op bed

Zorg ervoor dat hij zijn bed niet uitkomt. Daar zal hij geen bezwaar tegen hebben. Doe dus rustig aan als u het ontbijtje aan het maken bent. Ga daarin helemaal los. Hoe meer hoe beter. Als hij maar het idee krijgt verwend te worden.

Nummer 5: uitje met het hele gezin

Vaders vinden niets leuker dan met hele gezin ergens naartoe gaan. Als de mensen om wie hij geeft genieten, geniet hij ook. Met dit leuke cadeautje doet u hem echt een plezier. Zoek iets uit wat hij ook leuk vindt. Een dagje winkelen is dan waarschijnlijk een minder goed idee.

Nummer 6: met pappie uit eten

Altijd een populair en succesvol cadeau is om met vaders uit eten gaan. Daar zijn vaders altijd voor te porren. Bij voorkeur natuurlijk in een restaurant die op zijn top 10 lijstje staat. Met zijn allen uit eten staat als presentje hoog aangeschreven bij Nederlandse en Belgische vaders.

Nummer 7: een leuke foto van zijn kinderen

Ze doen zich meestal stoer voor maar vaders zijn dol op een leuke foto met de kinderen of kleinkinderen. Een foto in een lijstje voor in de auto, op het bureau op het werk of gewoon in zijn portemonnee. Vaders zijn er dol op om zo’n Vaderdag cadeau te krijgen.

Nummer 8: cadeaubon om zijn auto te wassen

Pappies vinden het heerlijk als er klusjes voor hem worden gedaan. Geef hem dan ook een cadeaubon, zelfgemaakt natuurlijk, om de tuin te doen, zijn kamer op te ruimen of zijn auto te wassen. U hebt hem dan echt werk uit handen genomen met dit vaderdagcadeau. En als u druk bezig bent met zijn auto, heeft hij lol.

Nummer 9: een lekker snoeperijtje

Vaders zijn dol op snoepen. Geeft hem zijn favoriete snoepje in grote hoeveelheden. Houdt hij van stroopwafels, koop een pak of vier. Vindt hij spekjes lekker, koop de grootste pot die je kunt vinden. Is zure haring zijn ding, zet een pot of tien in de koelkast. Verras hem met zijn favoriete traktatie.

Nummer 10: kook voor hem zijn lievelingsgerecht

Handen uit de mouwen en verzorg voor hem een lekker diner. Kook zijn favoriete gerecht en kleed de tafel mooi aan, servetje erbij, versier zijn stoel, biertje of wijntje erbij en verwennen maar. Vergeet ook niet om helemaal los te gaan op het toetje.

Vaderdag cadeau wordt wel steeds duurder

Een trend van de laatste jaren is dat een vaderdagcadeau wel steeds duurdere cadeaus worden. Een kado om een kado wordt steeds minder gedaan. Een duurzaam Vaderdagcadeau waar pappie echt wat aan heeft wordt steeds meer gedaan. Vaak heeft vader al een tijd een wat duurdere wens. Vaak wordt Vaderdag aangegrepen om dit als cadeau te geven.

Een kwart van de vaders krijgt een cadeau op vaderdag. Van papa’s tussen de vijfentwintig en vijfenveertig jaar krijgt iets meer van een kwart een gekocht cadeau op Vaderdag. Dit is onderzocht door TNS NIPO die in opdracht van elektronicagigant Philips vijfhonderd vrouwen en mannen heeft onderzocht. En als vaders zelf mochten kiezen dan blijkt uit het onderzoek dat ze het allerliefst een elektronisch product willen hebben. De kans dat ze dit ook krijgen is niet zo heel groot. Een leuke elektronische gadget zit er meestal niet in. Wat blijkt, de meeste vrouwen geven op vaderdag bij voorkeur een verzorgingsproduct, een boek, cd of iets voor het sporten. Uit het onderzoek blijkt dat een derde van de mannen zelf aangeeft wat voor een cadeau ze willen, 42 procent geeft dat soms aan en 15 procent zegt nooit wat hij het liefste krijgt. De helft van de ondervraagde pappa’s is altijd wel verrast door het cadeautje dat hij krijgt. De laatste jaren is een dagje uit in opkomst als presentje. Was voorheen een lekker luchtje of een accessiore voor de hobby van vaders nog het tradionele vaderdagcadeau, tegenwoordig is een experience oftewel een doe dag voor vaders in opkomst als vaderdagcadeau. Van rijden in een Ferrari tot slipcursussen zijn de cadeaus die vaders, vaak via een cadeaubon, steeds meer bij het Vaderdag ontbijt krijgen aangeboden van hun kroost.

Vaders krijgen op Vaderdag vaak traditionele kado’s

Ook vaders vinden het altijd leuk een cadeautje te krijgen. Klassiekers voor geschenken zijn gereedschap, modeaccessoires zoals dassen, lederwaren, parfumerie en lichaamshygiëne. Opvallend is dat boeken als geschenk in de lift zitten. De zelfstandige boekhandelaars ramen de boekenverkoop zelfs hoger dan op moederdag. Voor de bloemenhandel daarentegen scoort Vaderdag aanzienlijk lager dan Moederdag, Valentijn en Secretaressedag. Buitenplanten doen het evenwel beter. In de voeding speciaalzaken, supermarkten en superettes wordt op Vaderdag vooral uitgepakt met geschenkmanden met bieren, streekproducten en wijnen.

 Vaders vinden een persoonlijk Vaderdag cadeau het leukst om te krijgen

Knutselen cadeaus en ontbijtjes op bed blijven populairste Vaderdag cadeau. Wat voor cadeautje je ook uitkiest, deze kan niet op tegen een zelfgemaakte en geknutseld cadeautjes, ontbijt op bed of een ingekleurde tekening. Een eigen inspanning wordt als presentje nog altijd het meest op prijs gesteld. Neemt overigens niet weg dat pappie wel teleurgesteld is als er niet ook een echt kado is gekocht.

Good Event geeft u ook een leuk tip om aan vader te geven: belevenissen.