Teambuilding

Welkom bij Good Event Teambuilding.

Een leuke activiteit vol teambuilding is zo gevonden. Wij bieden u de leukste en gezelligste teambuilding programma’s in Nederland en België aan. Verras uw vrienden, relaties of collega’s met een activiteit.

ActionPlanet
Even uw zorgen vergeten op een Offroad locatie in de randstad, nabij Spaarnwoude,  met een Quad of Hummer of een unieke tocht maken in de Carver One? Kom naar ActionPlanet voor dynamische outdoor fun of geef iemand een avontuurlijke belevenis cadeau! Indoor- en Outdoor Activiteiten voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Klik hier om te bestellen / reserveren.

Uw teambuilding als programma en op maat gemaakt!

U kunt allerlei activiteiten combineren zodat u uw eigen programma in het teken van teambuilding samenstelt. We bieden dagarrangementen, avondarrangementen, workshops, rondleidingen en themafeesten aan waarbij teambuilding centraal staat.

Een goede samenwerking is vaak the key to succes binnen een bedrijf. Toch loopt dit  meestal niet van een leien dakje. Veel werknemers zijn niet tevreden met de werksfeer. Hoe geeft u deze sfeer een boost? Simpel, organiseer een teambuilding! Het werkt en is haast niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfswereld.

Voordelen van teambuilding.

Vele bedrijven kunnen beamen dat na een teambuilding de sfeer op de werkvloer aanzienlijk is verbeterd. Teambuilding zorgt voor betere resultaten en vooral voor een sterker team. Collega’s leren de talenten van elkaar kennen en kunnen beter samenwerken. Kortom: een positief effect op de productiviteit.

Naast de verbetering van de teamprestatie, bouwt men ook een vertrouwensband op.  Collega’s leren elkaar beter kennen en er groeien stilaan nieuwe vriendschappen. Ook krijgen medewerkers het gevoel dat hun bazen veel bereikbaarder zijn. Men beschouwt elkaar als gelijkwaardig en men zet dan ook gemakkelijker de stap naar een overste.

Bovendien zorgt  teambuilding ervoor dat stereotypen van bepaalde werknemers worden ontkracht. Werknemers vormen van elkaar vaak een negatief beeld, stereotypen die in elk bedrijf aanwezig zijn. Bij een teambuilding krijgen werknemers een ander beeld van elkaar. Zo kunnen negatieve indrukken vervangen worden door positieve indrukken. Wanneer dit gebeurt, krijgt men meer respect voor elkaar en voor elkaars werk.

Tips voor een goede teambuilding:

Plan uw teambuilding op tijd

Lastminute een activiteit organiseren, zorgt meestal voor stress. Bovendien zijn uw keuzes beperkt. Als u dit op voorhand plant, heeft u meer tijd en meer keuze voor een leuke activiteit. Ook kunt u met uw collega’s overleggen waardoor u samen de ideale teambuilding kan kiezen.

Hou het budget realistisch

Maak een realistische inschatting van de kosten voor het evenement. Vraag na wat het budget is, meestal hebben managers hier al een budget voor. Op deze manier komtu ook niet voor verrassingen te staan bij de opvraging van offertes.

Verrassing?

U kan natuurlijk mysterieus zijn en de teambuilding als een verrassing houden. Toch geeft u best wat informatie mee. Zo is het belangrijk dat men weet of men aangepaste kledij moet dragen. Want met uw nieuwe schoenen ploeteren door de modder zal voor niemand een leuke verrassing zijn.

Zorg voor een goed dagschema.

Kiest u voor meerdere activiteiten op één dag? Zorg er dan voor dat er voldoende tijdsmarge is tussen de verschillende activiteiten. Zorg voor een flexibel dagschema zodat de deelnemers tijd hebben om van de teambuilding te genieten.

Good Event heeft alles voor uw teambuilding.