Sportwagen rijden

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

Welkom bij Good Event Sportwagen rijden.

Een overzicht van Audi rijden, Ferrari rijden, Lamborghini rijden en meer.


Audi R8 rijden
Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar.
Kruip achter het stuur van deze waanzinnige Audi R8.
Bestuur zelf een Audi R8: 420 pk voelt echt lekker.
Een achtcilinder motor, een topsnelheid van 301 km. per uur en een matzwarte kleur.
Het klinkt net zo goed als deze wagen rijdt.
Samen met de instructeur gaat u de openbare weg op.
Zo’n unieke auto blijft natuurlijk niet onopgemerkt, dus u zult vast wat bewonderende blikken zien onderweg! Ondertussen geniet u van het heerlijke geluid van de vuurspuwende motor in de achterbak, en de ongekende snelheid.
Audi R8:
Van binnen en van buiten is de auto geheel afgewerkt met carbon fiber, supersterk en tegelijkertijd lichtgewicht. De 420 pk V8 motor brengt je razendsnel van 0 naar 300 kilometer per uur. Het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen ervoor dat je bochten met gemak aansnijdt. Het lederen interieur en de matzwarte kleur geven deze stoere supercar bovendien een geweldig rauw randje!

Locatie: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zwolle.

Vroeger wilde iedereen in een Hummer rijden, nu is hij er om te laten zen wat een power hij heeft. Van oorsprong is een Hummer een Amerikaans legervoertuig. Nu is deze ervaring voor iedereen die van indrukwekkende voertuigen houdt. En indrukwekkend is zo`n Hummer zeker. Voor degene die hem bestuurt en voor iedereen die hem voorbij ziet komen.

Hummer rijden op de openbare weg, met een ervaren instructeur gaat u in zo`n Hummer de weg op. Een hele ervaring, want zo hoog boven de weg ziet de wereld er heel anders uit. Helemaal omdat u in een Hummer letterlijk en figuurlijk breeduit zit. De afmetingen zijn zó totaal anders, dat het een hele opgave is om afstanden goed in te schatten. Spannend!
Geniet tijdens het Hummer rijden van het gebrul van zijn onverwoestbare V8 motor, van zijn stoere uitstraling en zijn indrukwekkende vermogen.

Wij hebben diverse uitjes met Hummer rijden.


Ferrari rijden is een droom van begin tot eind. Als u deze raspaarden ziet staan, dan krullen u mondhoeken al omhoog. Het prachtige design is een lust voor het oog…
Dan is het zover! U mag instappen.
Naast u in de auto zit de instructeur, een ervaren copiloot maar ook een echte Ferrari liefhebber. Ruimte voor meer passagiers is er helaas niet, want  de diverse Ferrari’s zijn tweezitters. Na een korte uitleg draait u de sleutel om en rijdt u weg!

Ferrari rijden over de openbare weg:
U gaat Ferrari rijden over de openbare weg. In een heerlijke rit ontdek en ervaart u alle capaciteiten van de Ferrari’s. De sublieme acceleratie en stabiele wegligging maken het rijden in deze sportwagens tot een sensationele ervaring. Genieten van een stukje perfectie van hoogstaande kwaliteit!

Ferrari rijden combineren:
Het Ferrari rijden is prima te combineren met tal van andere activiteiten. Ook leuk is het om dit als extraatje te geven aan bijvoorbeeld: de vrijgezel, de jubilaris, de jarige of diegene die de hoogste omzet heeft gehaald in het afgelopen kwartaal.
Kijk hier voor het Ferrari rijden.


Lamborghini rijden in heel België en Nederland
Pas op: dit is alleen voor de echte snelheidsmaniakken onder ons!
De sensatie van het rijden in een Lamborghini is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, wij maken het voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen. Met een fantastisch arrangement kun je proeven van het rijden in een echte onvervalste supercar. Schuif de deuren omhoog en ontmoet je nieuwe liefde. Deze auto laat je bijna sneller gaan dan het licht. Het straalt niet alleen status maar ook schoonheid uit. Scheur in een Lamborghini.
Natuurlijk kun je er eigenlijk niet lang genoeg in zitten en is het geen fijn gevoel om weer uit te moeten stappen, maar een betere keus kan je niet maken.
Wij weten wij al dat het een hoogtepunt voor je gaat worden, dus waarom wachten?
Het is toch super om wat foto’s of filmpjes te hebben terwijl je in een Lamborghini rijdt? Dit is een jongensdroom die uitkomt!
Lamborghini rijden in heel België en Nederland

Rijden zonder rijbewijs in..een Lamborghini!Maserati granturismo sport rijden
Dit is genieten voor degene die van een echte sportwagen houdt.
Deze Maserati Granturismo is een stijlvolle en elegante auto en is ontworpen door het bekende ontwerpbureau Pinifarina. Maserati een getemde en luxe Ferrari, de V8 wordt dan ook geleverd door Ferrari en is afkomstig uit de Ferrari 430. Uiteraard maakt deze auto een fantastisch geluid.
Deze bijna vijf meter lange luxe auto is van alle gemakken voorzien, volledig leren bekleding, schuif/kantel-dak, volledige verstelbare voor- en achterstoelen, xenon, houten dashboard enzovoorts.

Technische specificaties Maserati Granturismo:
Brandstof: benzine
Cilinders: v8
Maximaal vermogen: 400pk
Topsnelheid: 275 km/u
Acceleratie: 0-100: 5,2 seconden
Aandrijving: achterwielen

Locatie: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zwolle.

Bestuur nu zelf een Porsche
Ervaar een fantastisch ritje in een Porsche.
Zie jij jezelf al rijden in een Porsche? Tijdens deze belevenis ervaar je het zelf. Rijden in deze bijzondere sportwagen is een gewilde en spectaculaire activiteit. Een prachtig cadeau om te geven én om te krijgen!
Deze unieke belevenis bevat:
– Instructie;
– Zelf rijden in een Porsche.
Het rijden in een Porsche is nu voor iedereen mogelijk! Een Porsche is een bijzondere sportwagen. Een gewilde activiteit waarbij een ervaren instructeur jou de meest bijzondere eigenschappen en capaciteiten van een Porsche laat ontdekken.
Tijdens het Porsche rijden wordt een vooraf uitgezette route gereden. Deze gevarieerde route laat jou de sportwagen optimaal ervaren. De Porsche reageert op elke beweging van het gaspedaal. Daarbij is de wagen oogstrelend mooi en het typerende geluid is fantastisch om te horen. Ervaar zelf de sportiviteit en het comfort van deze prachtige auto!
Kortom: een geweldige belevenis en een prachtig cadeau!
Let op:
– De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.