Leuke uitstapjes

 

Welkom bij Good Event.


Leuke aktiviteiten / bedrijfsuitjes / uitstapjes in Nederland en Vlaanderen. Originele en unieke tips.
Good Event voor uw uitstapjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, dagjes weg en feesten.

OERRR inschrijven

ActionPlanet
Even uw zorgen vergeten op een Offroad locatie in de randstad, nabij Spaarnwoude,  met een Quad of Hummer of een unieke tocht maken in de Carver One? Kom naar ActionPlanet voor dynamische outdoor fun of geef iemand een avontuurlijke belevenis cadeau! Indoor- en Outdoor Activiteiten voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Klik hier om te bestellen / reserveren.

Maar ook voor een leuke cadeaubon, een apart bedrijfsfeest, een uniek afdelingsuitje, personeelsuitstapje of uitje met vrienden, familie, collega’s of zomaar omdat het leuk is kunt u bij ons terecht.

Uitstapjes voor een leuk dagje uit, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellendag:

Lucht, land en water uitjes met als achtergrond actief, ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie uitstapje. Bijvoorbeeld: Quad rijden, grand prix crossen of racen op het circuit, lucht ballonvaart, parachute springen, helikopter en motorzweef vliegtuig proefles, blokarten, vliegeren en strand activiteiten, survival Ardennen, jeep safari rijden allen aangevuld tot een geheel arrangement.250x250-Amsterdam-Dutch

Voor iedere doelgroep iets. Bedrijfsuitje, uitstapje met familie, cadeaubon voor collega, jubileum en feesten.
Al onze activiteiten zijn te combineren.

Good Event verzorgt activiteiten voor de particuliere en zakelijke markt, individueel en voor groepen.
Kijkt / klikt u maar.

 

Good Event
Kadobonnen en leuke groep uitjes voor kleine groepen.

Wilt u een leuke kadobon en wilt u gelijk met een datum of zonder datum kiezen of wilt u met een klein groepje een uitje doen? Klik hier voor leuke uitjes ook kunt u zelf een cadeaubon samenstellen voor de meeste uitjes.

Jeepsafari, slipcursus, quad tocht, mountainbike in de grotten, survival in de Ardennen, proefles vliegen in helicopter, vliegtuig, motor, zweefvliegen, ballonvaart, parachutespringen, racen in een formulewagen, ferrari of lamborghini rijden, aparte overnachtingen en meer.

Workshops, vergaderen en teambuilding:

Ideaal voor uw teambuilding. Zang, theater en muziek, vliegeren, golf, slipcursus, stress management, trainingsdagen en incentive.
Het aanbod van Good Event kan gecombineerd worden met verschillende aktiviteiten.
Ook voor bedrijfsfeesten en opfrissen van de werkvloer kan bij Good Event geboekt worden. Voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, vergaderarrangement of gewoon een leuk dagje uit met collega’s.

Kadobon voor huwelijkskado, verjaardagskado, relatiegeschenk:

Bij ons kunt u gelijk een datum kiezen of geef een cadeaubon zonder datum.
Verras iemand met een leuk en origineel kado wij hebben voor iedere verrassing of exclusieve gelegenheid een kadobon deze kunt u kado doen geven bij een verjaardag, maar ook bij een afscheid, jubileum, relatiegeschenk, bruiloft, huwelijksfeest, felicitatie wij hebben kadobonnen voor ballonvaart, helicopter of vliegtuig proefles, quadrijden, jeep ferrari, porsche of andere exlusieve auto’s rijden, slipcursus, parachute springen, autorace, mountainbike quad en ook voor “open” bedragen en zelf te kiezen data voor de gelukkige.

Ver weg of dicht bij huis, de leukste uitjes vind je hier
Bied gratis mee op de leukste uistapjes op TicketVeiling.nl!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.