Personeelsfeest

Welkom bij Good Event personeelsfeesten.

Een personeelsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestaties van uw bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om invulling te geven aan een feest. Organiseer een personeelsfeest of een bedrijfsfeest voor de werknemers, zakenrelaties en betrokken. Pak extra uit in een jubileumjaar met een speciaal jubileumfeest. Of leg het personeel in de watten tijdens een inspirerend personeelsfeest.  Ook is het mogelijk om je personeelsfeest in België te organiseren.

Het organiseren van leuke en aparte personeelsfeesten maken wij wel heel makkelijk en leuk voor u.
Ideeen apart en lucratief. Sportieve, ontspannende, leuke, gemotoriseerde personeelsfeesten. Met als achtergrond actief, ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie personeelsfeest.

ActionPlanet
Even uw zorgen vergeten op een Offroad locatie in de randstad, nabij Spaarnwoude,  met een Quad of Hummer of een unieke tocht maken in de Carver One? Kom naar ActionPlanet voor dynamische outdoor fun of geef iemand een avontuurlijke belevenis cadeau! Indoor- en Outdoor Activiteiten voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Klik hier om te bestellen / reserveren.

Good Event voor een leuk personeelsfeest.

Anti-slip cursus nu voor €65

HapjesaanHuis.nl
Op zoek naar catering voor het bedrijfsfeest?
Hapjes aan Huis verzorgt de catering op de zaak of op locatie naar uw wens. Op de website vindt u een uitgebreid catering assortiment, dat u online kunt bestellen. Lunch, Hapjes, Buffetten, BBQ, Tapas en Salades kunnen wij oa. serveren tijdens het bedrijfsfeest. staan uw wensen niet op de website? Heeft u een ander budget? Vraag dan een offerte aan. Onze partymanager maakt graag naar uw wensen een voorstel op maat.