Paintball

Paintball is een non-contact aktiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een verfpistool, proberen elkanders vlag te veroveren.
Op het speelveld zijn twee kampen met in ieder kamp een vlag.
Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl u er voor zorgt dat uw eigen vlag er ook nog staat.
U wint als team met twee vlaggen op uw basis. Het is een spel van aanvallen en verdedigen tegelijk, een echte teamsport dus tegenstanders die u onderweg tegen komt kunt u uitschakelen met uw verfgeweer. Wordt u tegenstander geraakt door een verfballetje, dan is diegene af en dient zich naar het basiskamp te begeven. Daar kan de persoon in kwestie sterke verhalen uitwisselen en zich klaar maken voor de volgende game. Er worden op zo’n dag een aantal games gespeeld. Welk team uiteindelijk winnaar wordt, blijkt aan het einde van de dag.

Wij hebben ook programma’s met quadrijden, jeeprijden, sumoworstelen, thema feest en meer als voor een compleet dag arrangement:

Klik hier voor een complete vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding.

Win een gratis paintball uitje!
Gratis paintballen met 8 personen? Doe mee met de Golden giftcard actie en maak kans op gratis paintball tickets!

Paintball Strand
Het Paintball Strand bevindt zich op een unieke locatie op strand Horst in Ermelo, vlak langs de A28. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van het strand. Hier wordt paintballen heel bijzonder en voor iedereen toegankelijk gemaakt.
Je kan al met 2 personen deelnemen aan een paintball evenement. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. In speelrondes van 2 keer 10 minuten, ga je 2,5 uur lang de strijd met de tegenpartij aan. De 6 speelvelden van Paintball Strand – ook wel ‘arena’s’ genoemd- zijn doordacht opgezet. Op de ene plek heb je perfect overzicht, maar hier word je ook makkelijker door je tegenstanders geraakt. Op de “Scarpyard”, waar je kunt schuilen tussen de autowrakken, kun je anderen makkelijk raken zonder dat jij zelf gezien wordt. Heeft de vijand hier zijn loop op jou gericht, dan is wegkomen echter niet zo simpel. Tijdens de verschillende spellen leer je de arena’s steeds beter kennen en zal je merken dat je tactiek en strategie steeds beter wordt! Als de rivaliteit voorbij is en je het slagveld hebt verlaten, kun je in de BurgerBar naborrelen en genieten van een hapje en een drankje! Er geldt een wettelijke minimum leeftijd van 18 jaar om te mogen paintballen in Nederland.

Paintball Loods

Bij Paintball Loods kun je paintballen in een heel bijzondere omgeving! Stel je een oude loods voor, gevuld met verschillende uitkijkposten, rioolbuizen, autowrakken en een echte legertruck. Uitgerust met een helm, een masker om je gezicht mee te beschermen en uiteraard een paintballgeweer, betreed je deze uitdagende arena. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen.
Nadat het startsein is gegeven, vliegen de verfkogels je om de oren. Trek een sprintje en duik achter een van de vele objecten. Als je de beste schuilplaats eenmaal bezet hebt, is het tijd om je tegenstanders 1 voor 1 uit te schakelen. De Paintball Loods biedt ook ruimte voor ontspanning. In de bar bestel je na alle inspanning een welverdiend hapje en drankje. Er geldt een wettelijke minimum leeftijd van 16 jaar om te mogen paintballen in België.

Paintball Boerderij
Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit.
Tijdens de Xperiences op de Paintball Boerderij krijgen paintball en lasergame nog een extra dimensie. Neem het op tegen een SWAT-team of win The Golden Gun! En ook in de winter gaan alle activiteiten in de Paintball Boerderij door! Speciaal voor de koude periodes hebben wij Winter Paintball. De kou maakt de wedstrijden alleen maar spannender! De Paintball Boerderij biedt ook ruimte voor ontspanning in onze gezellige bar, voor een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning!

Paintball-hal Merksplas