Er op uit

Welkom bij Good Event er op uit.

Zin om een gezellig dagje weg te gaan? Al snel komt u dan op een pretpark, dierentuin of museum uit.  Bij Good Event gaat u eens anders er op uit. Wilt u een dagje weg met uw vriend? Ga voor segway, solex of scooter rijden. Met u vriendinnen gaat u een andere high tea doen. En voor senioren is een rondvaart langs de Kinderdijk een heerlijk dagje er op uit.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Brunchen in een grot
Brunchen in een grot! In het oudste stukje Nederland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en meer dan 200 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 6-gangen brunch voor u klaar!

Brunchen in een grotGeulhem Maastricht

Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– Een uitgebreide 6-gangen brunch.In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? In het oudste stukje Nederland, midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Het grottenstelsel is heerlijk verwarmd en geheel in sfeer aangekleed.Uw zondag doorbrengen in een unieke sfeer, met een gezellig brandende open haard en meer dan 200 fonkelende kaarsen. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer zal er een 6-gangen “Grotten-Brunch” verzorgd worden.

De brunch bestaat uit koude en warme specialiteiten, die deels aan tafel worden uitgeserveerd en deels in buffetvorm worden aangeboden. Een unieke brunchbeleving met live cooking, diverse verrassingen aan tafel en een middagvullend culinair programma.

Kortom: Voor een heerlijke brunch in een wel héél speciale ambiance is dit hét arrangement!

Goed om te weten:
– Exclusief drankjes;
– In de maanden juli en augustus is er geen brunch;
– Op feestdagen geldt een toeslag van € 4,- per persoon.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Dineren op SS Rotterdam
Dineren op het ss Rotterdam!

Terug aan de Rotterdamse kade: het ss Rotterdam! Op dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn kun je gaan genieten van een culinair 3 gangen diner. Een historische avondje uit!

Club Room ss RotterdamRestaurant ss RotterdamDineren ss Rotterdam

Dit arrangement voor 2 personen omvat:
– 3 gangen diner.Culinair verrassingsdiner
Geniet samen van een culinair 3 gangen diner in de Club Room, aan boord van het ss Rotterdam. De chef-kok stelt een heerlijk menu voor jullie samen, aangepast op het seizoen. Eigentijdse gerechten met een klassiek Franse twist en altijd dagverse producten. Uiteraard wordt met persoonlijke wensen rekening gehouden. Authentiek tafelzilver en de nostalgische entourage maken van jullie avond op het ss Rotterdam een unieke ervaring!ss Rotterdam
Bijna 60 jaar geleden vertrok het 228 meter lange schip voor het eerst uit Rotterdam, met als bestemming: New York. Sinds 2008 is het ss Rotterdam permanent terug aan de Rotterdamse kade. Het interieur, de salons, de enorme wandschildering in de Grand Ballroom… alles is tijdens de renovatie zoveel mogelijk teruggebracht in de oude staat en oude glorie. Op het schip zijn meerdere restaurants aanwezig, waaronder de Club Room. Hier hebben vele wereldreizigers al genoten van de intieme sfeer, en nu is de beurt aan jullie!Kortom: laat je culinair verrassen op het ss Rotterdam!

Goed om te weten:
– Dit arrangement is exclusief drankjes;
– De Club Room is geopend vanaf 18.00 uur. Voor die tijd kunnen jullie al wel het vrij toegankelijke schip betreden.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Brunchen op de Euromast
Brunchen op 100 meter hoogte in de Euromast.
Ervaar een Rotterdamse zondagochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast! Terwijl Rotterdam op de achtergrond ontwaakt, genieten jullie van croissantjes, jus d’orange, vers fruit en nog veel meer.

GoedeMorgenRotterdam brunch EuromastEntree EuromastBrasserie Euromast

Dit arrangement omvat:
– Entree Euromast;
– Uitgebreide brunch;
– Onbeperkt koffie en thee;
– Een glas jus d’orange.
Brunch op 100 meter hoogte
De brasserie in de Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte. Het uitzicht hier is ongekend: Rotterdam in al zijn glorie! Met dit mooie plaatje op de achtergrond genieten jullie van een uitgebreide brunch. Verschillende soorten brood, croissantjes en chocolade broodjes, diverse soorten beleg, verschillende confituren, een eiergerecht en fruit. Onbeperkt koffie en thee en een lekker glas jus d’orange maken deze heerlijke ochtend helemaal compleet.De Euromast
Met maar liefst 185 meter is de Euromast de hoogste toren van Nederland. De snelle liften brengen je naar 100 meter hoogte, waar je uitzicht hebt op de Skyline van Rotterdam en bezienswaardigheden zoals De Erasmusbrug en de haven. Maar dan ben je er nog niet, want met de doorzichtige lift kun je vervolgens naar de top op 185 meter! Bij mooi weer kun je vanaf hier zelfs Antwerpen zien in de verte.Kortom: brunchen met dé Skyline op de achtergrond!

Goed om te weten:
– Dit arrangement is niet geldig op feestdagen en op dagen met een speciale culinaire invulling (zoals Valentijn en Moederdag).

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Fietsen door de grotten van Valkenburg
Uniek in heel Europa… Grotbiken!

Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel in de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

Dit arrangement omvat:
– Grottentocht op een mountainbike;
– Begeleiding;
– Alle materiaal (ATB, helm, licht).De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, met goede of minder goede conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn of haar trekken komt.Deze activiteit is uniek in heel Europa!

Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer lang!). Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

Onderweg zal er één en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft.

Elke grotbike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid.

Goed om te weten:
– De minimale lengte is 1,40 meter.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

ActionPlanet
Even uw zorgen vergeten op een Offroad locatie in de randstad, nabij Spaarnwoude,  met een Quad of Hummer of een unieke tocht maken in de Carver One? Kom naar ActionPlanet voor dynamische outdoor fun of geef iemand een avontuurlijke belevenis cadeau! Indoor- en Outdoor Activiteiten voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Klik hier om te bestellen / reserveren.

De Uithof
De Uithof is een multifunctionele sport- en evenementenlocatie aan de rand van Den Haag. De Uithof is in 1973 geopend als Haags ijspaleis, met een 400-meter ijsbaan en een ijshockeyhal. Al snel hierna werd De Uithof het platform voor een groot aantal schaatstoernooien. In het jaar 2000 veranderde De Uithof van schaatscentrum in een veelzijdig sportcentrum. Nu kan je er naast schaatsen en ijshockeywedstrijden bezoeken, ook skiën en snowboarden, karten en ijskarten, verschillende sportieve games doen en is er een health club en klimmuur in het complex aanwezig.

Er op uit dan bent u hier op de juiste plaats.

Activiteiten in Giethoorn e.o.

OERRR inschrijven

Deltawerken Breng een bezoek aan de Deltawerken.

Fluisterboottocht door het Ilperveld
Kajakken door het Ilperveld
Moerasexpeditie
Picknicken
Picknickshop.nl heeft alle spullen die u nodig zult hebben om lekker te gaan picknicken. Van picknickmanden, picknickkleden, picknicktassen, picknickrugzakken tot diverse picknickaccessoires. Lekker met de familie, of romantisch met z’n tweeën. Rol uw kleed uit en enjoy!
Rondvaart Ga mee met een rondvaart bij Neeltje Jans te zeeland
Rondvaarten Amsterdam

Ontdek Amsterdam vanuit uniek perspectief: vanaf de grachten! Diverse rondvaarten nemen je mee over de grachtengordel van Amsterdam, sinds 2010 opgenomen in de werelderfgoed lijst van UNESCO. De Amsterdamse grachtengordel is uniek in de wereld als stedenbouwkundig en architectonisch kunstwerk en als fysieke uitdrukking van de grote economische, politieke en culturele bloei van Amsterdam in de Gouden Eeuw.

Een dagje skien indoor is ook mogelijk, leuk om even te genieten van de sneeuw:
Alpincenter Bottrop

Skidome Rucphen Skidome Terneuzen Snowplanet

Sterren kijken
Survivaltocht in de natuur
Zintuigentocht
Zips & Ropes
Zips & Ropes is dé plek om jouw grenzen te verleggen. Met het brede aanbod aan attracties is het gegarandeerd een uitje vol adrenaline. Durf jij met de snelste zipline van Nederland over het water heen te jagen? Als jij denkt dat je jouw grenzen kent, dan is het klimpark van Zips & Ropes dé uitdaging voor jou! De klimparcoursen bij Zips ’n Ropes zijn voorzien van veel verschillende onderdelen. Via touwen, evenwichtsbalken, kleine tokkelbanen en houten huren klauter jij je een weg door het parcours. Toegankelijk en uitdagend voor kinderen, jongeren, gezinnen, scholen en bedrijven. Zips & Ropes is toegankelijk vanaf 16 jaar. In verband met de veiligheid zijn de attracties van Zips & Ropes toegankelijk voor personen met maximum gewicht van 120 kilogram.
Anti-slip cursus nu voor €65

Bied gratis mee & WIN!

Om het u makkelijk te maken een overzicht met leuk gratis er op uit:

  1. Bezoekerscentrum Dwingelderveld – Nationaal Park
  2. Winkelcentra
  3. Nationaal Monument Kamp Vught
  4. De Paardenkamp
  5. Bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug
  6. Japanese Watergarden
  7. Boerderij ’t Geertje
  8. Apeneilanden Stichting AAP
  9. Het Blote Voeten Pad

Een overzicht van gratis kinderboederijen::

Geitenboerderij ‘De Ridammerhoeve’

Op de kinderboerderij kunnen kinderen helpen met de opvoeding van de geitjes door ze flesjes geitenmelk of voer te geven.
Het is helaas niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen. Het is verplicht om daar een kleine consumptie te kopen.
Wanneer? Woensdag tot en met maandag van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 10 november ook op maandag gesloten.
http://www.geitenboerderij.nl/

Kinderboerderij ‘De Kleine Meer’

De boerderij is een educatief centrum waar kinderen op speelse wijze kennis kunnen maken met allerlei dieren. Ze leren over de diverse activiteiten op een boerderij, van de verzorging van dieren tot de ambachtelijke verwerking van wol en kaas.
Gratis? Ja!, maar…met de actie ‘Vriendje voor een vijfje’ kunnen kinderen zich aanmelden bij de kinderboerderij. Ze krijgen dan een pasje waarmee ze kunnen deelnemen aan activiteiten die voor andere kinderen niet, of tegen betaling, toegankelijk zijn.
Van maandag tot en met zondag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Op woensdagen ook van 12:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.dekleinemeer.nl/

Boerderij ’t Geertje’

Naast het rondkijken op deze veelzijdige biologische veehouderij, kun je er (wel tegen een kleine vergoeding) feestjes houden, schilderen, kaas maken, fietsen, roeien en heerlijk eten. En voor een paar tientjes kun je overnachten in een echte trekkershut.
Je mag geen eigen consumptie meenemen. Ze hebben op de boerderij een restaurant waar je heerlijk kan eten.
Van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.hetgeertje.nl/

Een overzicht van gratis musea:

Poppenhuismuseum
De winkels, keukens, kamers en schoolklasjes worden in modelbouwschaal 1:12 getoond. Je kan Amsterdamse grachtenpanden, de Zaanse Schans, boerderijen en nog veel meer bewonderen.
Gratis? Ja! Maar…Ben je met meer dan tien personen, dan betaal je wel.
Woensdag tot en met zaterdag van 10:00 uurtot 17:00 uur. Op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.poppenhuismuseum.nl/

Haags Openbaar Vervoer Museum
De fototentoonstelling geeft een beeld van de historie van het openbaar vervoer in Den Haag en omgeving. Ook is er een continu lopende videovoorstelling. En je kan genieten van een modeltrambaan, schaal 1:32, waarop diverse handgemaakte trammodellen te zien zijn.
Elke zondag in de periode april tot en met oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.hovm.nl/

Nationaal Monument Kamp Vught

Op de natuurstenen maquette kan je precies zien hoe groot het kamp is geweest en hoeveel gebouwen er stonden. Verder zijn de kindergedenktekens, de barakken, het crematorium, de wachttorens en de fusilladeplaats erg indrukwekkend.
Gratis? Ja! Maar…In de maanden Juli en Augustus organiseert Nationaal Monument Kamp Vught elke zondag om 13:00 uur en om 14:00 uur een rondleiding. Je gaat dan naar de authentieke gebouwen, waarin tijdens de Tweede Wereldoorlog de SS-bewakers waren gehuisvest. Normaal gesproken is dit deel niet toegankelijk voor het publiek omdat het nu onderdeel is van de Koninklijke Landmacht. Vanwege de enorme belangstelling is het wel nodig om te reserveren. Volwassenen betalen 2,50 euro en kinderen t/m 12 jaar 1,50 euro.
Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.
http://www.nmkampvught.nl/

Een overzicht van gratis reacreatiegebieden::

Recreatieschap Spaarnwoude

Het gebied is bijna 3.000 hectare groot. Het avonturenland voor kinderen ligt in het water bij een strandje. Aanwezig: glijbaan, pontveer, twee klimtorens, wiebelvlotten, kabelbaan, touwbrug, duik- en springsteiger, klimtunnels, fierljepschans, klim- en kruiptunnels. In het Speelbos staan wilgenhutten, tunnels van wilgen en klimvoorzieningen met touwen. Ook kunnen kinderen zelf hutten bouwen of door een moeras lopen via staptreden.
Gratis? Ja! Maar…Voor speurtochten, vlottenbouwen en de zeskamp betaal je wel. Evenals voor het huren van boten, skeelers en steps.
http://www.recreatienoordholland.nl/
Kijk ook voor andere recreatiegebieden in Noord-Holland op http://www.recreatienoordholland.nl/

Recreatiepark Het Hulsbeek

Het Hulsbeek is een gebied van 230 ha met bossen, waterpartijen, stranden, peutervijvers, speeltoestellen, weilanden en recreatieve voorzieningen.
http://www.hethulsbeek.nl/

Het Grote Kabouterbos

In het bos kun je gratis de wandelroute volgen of op zondag met de kabouters voor 1,- euro. Daarna kun je lekker spelen op de kabouter trimbaan of in één van de twee kabouterhuisjes, je kan bij de konijnen of kippen kijken of natuurlijk tekenen op boomstammetjes.
Woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur.
http://www.hansgriet.nl/

Een overzicht van gratis speeltuinen:

Pyramide van Austerlitz

Deze grote speeltuin is geschikt voor kinderen van vrijwel alle leeftijden. Direct grenzend aan de speeltuin is het lunapark, waar de kinderen zich kunnen uitleven in het treintje, de botsauto’s, de carrousel of één van de ander attracties.
Van 2 april tot en met 29 oktober van 10:00 uur tot 18:00 uur.
http://www.pyramidevanausterlitz.nl/

Speeltuin-Amstelpark

Er is genoeg afwisseling op het park. Kinderen vermaken zich prima op de kinderboerderij waar ze ook pony kunnen rijden. Bovendien is er een doolhof en er zijn botsbootjes, minicars, graafmachines en een treintje.
Van 10:00 uur tot zonsondergang.
http://www.speeltuin-amstelpark.nl/

 

Een overzicht van betaalbare dagjes weg:

Aanbiedingen en budget uitjes betaalbaar ferrari rijden, survival, spooktocht, fieysen in de grotten, quadrijden en meer ook kadobonnen.

Kaartjes en kortingen op attractieparken en pretparken Dolfinarium, Duinrell, Walibi en veel meer attractieparken en pretparken kaartjes.250x250-Amsterdam-Dutch

Indoor speeltuin in Noord-Limburg, Nieuw Bergen.
Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer…. Voor de jongste kinderen is er een aparte speelruimte.
Ballorig Nieuw Bergen is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.
Ouders en/of begeleiders mogen gratis naar binnen.

Beleef een dagje Urk
Ideaal als familieuitje, gezinsdag, vrijgezellenfeest voor iedereen.
* Ginkiestocht: Onder leiding van een gids gaat u langs alle bezienswaardigheden en door de wirwar van straatjes en steegjes. U hoort mooie verhalen en anekdotes.
* Kollentocht: Een tocht gebaseerd op de sterke verhalen en bijgeloof van vroeger toen Urk nog eiland was. De groep krijgt een rondleiding door het museum waar allerlei verhalen tot werkelijkheid komen. Daarna gaat de groep door de wirwar van steegjes en komen personages tot leven.
Nieuw!:
· Diverse Workshops: mozaïeken/vilten/beeldhouwen/schilderen/servies decoratie/kollentocht;
· Klederdrachtpresentatie.Help de Fietsersbond
Ben jij die fietser, die alles beter wil hebben, wordt dan lid en steun de fietsersbond.