Bedrijfsuitje

Leuke bedrijfsuitjes met teambuilding voor ieder budget.
 

 

Dit is de plek voor uw leuke bedrijfsuitjes, bedrijfsfeest, cursussen, vergaderen en workshops in heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Eindhoven, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.

Bedrijfsuitje met teambuilding opdrachten, maar met net dat beetje wat u zoekt, een origineel gemotoriseerd bedrijfsfeest ideaal voor uw bedrijf en het team, leuke bedrijfsuitjes, workshops, vergaderen, kado’s en feesten.
Event Store biedt u alle teambuilding activiteiten. Wij hebben alle bedrijfsuitjes op een rijtje: Klik hier voor prijzen en de mogelijkheden!

Aktiviteiten voor uw bedrijfsuitje / teamuitje leuk voor teambuilding:
Het organiseren van leuke en aparte bedrijfsuitjes maken wij wel heel makkelijk en leuk voor u. Ideeen apart, origineel en lucratief. Sportieve, ontspannende, leuke, gemotoriseerde bedrijfsuitjes. Met als achtergrond actief, ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie uitstapje. Bijvoorbeeld: Jeep-safari, anti-slipcursus, quad-rijden, ballonvaarten, parachute-springen, helicopter en zweef-vliegen, paintball, vliegeren en strand-aktiviteiten, survival-weekend en dag, wadlopen allen aangevuld tot een geheel arrangement.
Een personeelsuitstapje waarbij collega’s allen gelijk zijn en door uw opdrachten keuze ze het allemaal samen moeten doen in teamverband en samenwerking of toch maar een competitie?
Al onze aktiviteiten zijn te combineren.
In heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg,Eindhoven, Friesland, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.

Event Store

Bedrijfsfeest en entertainment:

Ook voor een leuk en apart bedrijfsfeest kunt u bij ons terecht.
Kant en klare thema feesten zijn mogelijk, maar ook kunt u terecht voor, acts, artiesten, coverbands en “normale” bands en veel meer origineel entertainment.

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Samen genieten van een onvervalste Italiaanse Supercar? Gecombineerd met een wedstrijdelement in onze supersnelle karts? Aangevuld met een handige anti-slip cursus? En uiteraard afgesloten met een stevige maaltijd met een drankje?
Dat komt mooi uit, want Super Experience kan u daarbij perfect van dienst zijn.
Onze Italiaanse Supercars zijn een geweldig middel om bij menig medewerker een grote glimlach op het gezicht te toveren.

Cursussen en workshops:

 

Cursussen voor uw werk en / of scholing, maar ook voor bedrijven die werknemers een certificaat van de Arbo-wet moeten laten halen zijn welkom bij ons.

Ook bieden wij diverse workshops aan met als achtergrond actief , ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie workshop. Bijvoorbeeld: anti-slipcursus, golfen, parachute springen, schilderen, survival ardennen, terrein rijden met landrover, vlieglessen in een helicopter of motor zweefvliegtuig of vliegtuig, vliegeren, zeilen, workshop zingen met cd opname en meer allen kunnen tot een geheel arrangement worden aangevuld. Voor iedere doelgroep iets. Good Event verzorgt: activiteiten, cursussen, feesten, kadobonnen, uitstapjes, workshops en meer voor de particuliere en zakelijke markt, individueel en groepen.
In heel Nederland opdrachten bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Eindhoven, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.

 

Event Store

 

Kadobon als relatiegeschenk:

Verras iemand met een leuk geschenk wij hebben voor iedere verrassing of exclusieve gelegenheid een kadobon deze kunt u kado doen en geven bij een verjaardag, maar ook bij een afscheid, jubileum, relatiegeschenk, bruiloft, huwelijksfeest en felicitatie.
Bestel de “Eventbon” voor “open” bedragen en zelf te kiezen data voor de gelukkige.

Ook voor een origineel bedrijfsuitje of peroneelsfeest met klein bedrijf 3 personen?

Nu kadobonnen en voor kleine groepjes:
Slipcursus, quad tocht, jeep safari,
mountainbike in de grotten, “survival” in de grotten,
proefles vliegen in helicopter, vliegtuig, motor, ballonvaart, parachutespringen en meer voor uw bedrijfsuitje.
In heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Eindhoven, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.
Kadobonnen zonder of met arrangementsdatum, vandaag besteld, vandaag binnen!
Nu ook een kadobon zonder keuze voor u, u laat gewoon de persoon die de kadobon krijgt kiezen:
Ideaal voor relatiegeschenk, afscheidscadeau, incentive, jubileum / jubilaris, kerstkado of gewoon om iemand te verrassen.

Anti-slip cursus nu voor €65