Bedrijfsuitje

Facebook Like ons en maak kans op een bedrijfsuitje, kies je eigen bedrijfsuitje.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Leuke bedrijfsuitjes met teambuilding voor ieder budget.

Dit is de plek voor je leuke bedrijfsuitjes, bedrijfsfeest, cursussen, vergaderen en workshops in heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Eindhoven, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel Nederland.

Bedrijfsuitje met teambuilding opdrachten, maar met net dat beetje wat je zoekt, een origineel gemotoriseerd bedrijfsfeest ideaal voor je bedrijf en het team, leuke bedrijfsuitjes, workshops, vergaderen, cadeaus en feesten.
Event Store biedt je alle teambuilding activiteiten. Wij hebben alle bedrijfsuitjes op een rijtje: Klik hier voor prijzen en de mogelijkheden!

Originele activiteiten voor je bedrijfsuitje / teamuitje leuk voor teambuilding:
Het organiseren van leuke en aparte bedrijfsuitjes maken wij wel heel makkelijk en leuk voor je. Met als achtergrond actief, ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie uitstapje. Bijvoorbeeld: Jeep-safari, anti-slipcursus, quad-rijden, ballonvaarten, parachute-springen, helicopter en zweef-vliegen, paintball, vliegeren en strand-aktiviteiten, survival-weekend en dag, wadlopen allen aangevuld tot een geheel arrangement.
Een personeelsuitstapje waarbij collega’s allen gelijk zijn en door jouw opdrachten keuze ze het allemaal samen moeten doen in teamverband en samenwerking of toch maar een competitie?
Al onze aktiviteiten zijn te combineren.
In heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg,Eindhoven, Friesland, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.

Bedrijfsfeest en entertainment:

Ook voor een leuk en apart bedrijfsfeest kun je bij ons terecht.
Kant en klare thema feesten zijn mogelijk, maar ook kun je terecht voor, acts, artiesten, coverbands en “normale” bands en veel meer origineel entertainment.

Cursussen en workshops:

Cursussen voor werk en / of scholing, maar ook voor bedrijven die werknemers een certificaat van de Arbo-wet moeten laten halen zijn welkom bij ons.

Ook bieden wij diverse workshops aan met als achtergrond actief , ontspanning, sportief, avontuur of een combinatie workshop. Bijvoorbeeld: anti-slipcursus, golfen, parachute springen, schilderen, survival ardennen, terrein rijden met landrover, vlieglessen in een helicopter of motor zweefvliegtuig of vliegtuig, vliegeren, zeilen, workshop zingen met cd opname en meer allen kunnen tot een geheel arrangement worden aangevuld. Voor iedere doelgroep iets. Good Event verzorgt: activiteiten, cursussen, feesten, kadobonnen, uitstapjes, workshops en meer voor de particuliere en zakelijke markt, individueel en groepen.
In heel Nederland opdrachten bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Eindhoven, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere, Flevoland gewoon heel NL.

 

Event Store

 

Kadobon als relatiegeschenk:

Verras iemand met een leuk geschenk wij hebben voor iedere verrassing of exclusieve gelegenheid een cadeaubon deze kun je cadeau doen en geven bij een verjaardag, maar ook bij een afscheid, jubileum, relatiegeschenk, bruiloft, huwelijksfeest en felicitatie.
Bestel de “Eventbon” voor “open” bedragen en zelf te kiezen data voor de gelukkige.

Ook voor een origineel bedrijfsuitje of peroneelsfeest met klein bedrijf 3 personen?

Nu kadobonnen en voor kleine groepjes:
Slipcursus, quad tocht, jeep safari,
mountainbike in de grotten, “survival” in de grotten,
proefles vliegen in helicopter, vliegtuig, motor, ballonvaart, parachutespringen en meer voor uw bedrijfsuitje.
In heel Nederland bijvoorbeeld: Limburg, Friesland, Eindhoven, Groningen, Gelderland, Rotterdam, Overijssel, Amsterdam, Brabant, Drenthe en Twente, Almere en Flevoland.
Kadobonnen zonder of met arrangementsdatum, vandaag besteld, vandaag binnen!

Nu ook een kadobon zonder keuze voor je, u laat gewoon de persoon die de kadobon krijgt kiezen:
Ideaal voor relatiegeschenk, afscheidscadeau, incentive, jubileum / jubilaris, kerstkado of gewoon om iemand te verrassen.